010 - 204 01 00

Goods Wobble vaas 45

Merk: Goods Design:Ton Haas
€ 74,00
Productinformatie
Afmetingen

Goods Wobble vaas

De Wobble zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan.
Vanwege dit simpele maar briljante idee en de elegante en sobere uitvoering ervan werd door de jury van de ID Award de Wobble gekozen als beste ontwerp.
De Wobble is door Goods opnieuw uitgebracht in een serie van 3 verschillende vormen in de kleuren helder en lichtblauw.
Ton Haas

Industrieel ontwerper Ton Haas is een wereldburger. Hij heeft zijn domicilie in Havana, maar reist de hele wereld over om met verschillende opdrachtgevers zijn producten en projecten te realiseren.
Het ontwerpgebied dat hij bestrijkt is groot. Van bureaustoelen voor de zakelijke markt tot vazen en drinkglazen voor de consumentenmarkt.
Zijn liefde voor andere culturen komt onder andere tot uiting in een samenwerking met Fair Trade, waarmee hij met behulp van Afrikaanse ambachtslieden een serie accessoires ontwikkelde.
De wiebelvaas Wobble, waarvoor hij de ID Award heeft mogen ontvangen, is een ontwerp van een aantal jaren geleden. Deze vaas is in een serie van 3 vormen en in twee kleuren in de Goods collectie opgenomen en is vanaf heden leverbaar.

Afmeting: 24 x 24 cm

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com