010 - 204 01 00

Leolux Cushions by Edward

Merk: Leolux
Vanaf: € 95,00
Productinformatie
Afmetingen

Cushions by Edward

Verschillende soort kussen ontworpen door Edward van Vliet
- Topsy Turvy
- Polaris
- Sashiko Dome
- Sashiko Umbrella
- Sashiko Star

Topsy Turvy
Klasse met een vriendelijke zachtheid.
Ondersteboven, omgekeerd en binnenstebuiten; dat is wat “Topsy Turvy” in het Engels betekent. Het drukt perfect uit wat Edward van Vliet bedoelde toen hij dit bijzondere accessoire ontwikkelde. Een kussen dat letterlijk twee gezichten heeft: een stoffen en een leren zijde. Opengevouwen heeft het een decoratieve functie, wanneer u Topsy Turvy als een plaid, nonchalant over de leuning legt. Zo kan hij ook dienen als steuntje in de rug voor kleinere gebruikers van uw bank. Knoopt u Topsy Turvy met zijn houten retro-knopen dicht, dan heeft u op slag een heerlijk zacht kussen.

Klasse met een vriendelijke zachtheid. Ontstaan uit de creativiteit van Edward van Vliet, gemaakt door de mensen van Leolux.

Polaris
Geïnspireerd op traditionele weeftechnieken.
De soepele jacquardstof Polaris werd door Edward van Vliet speciaal ontwikkeld als basis voor een set elegante kussens. Het geraffineerd verlopende patroon doet denken aan ijskristallen, een effect dat nog wordt versterkt door de glinstering van de stof.

Op de Polaris plaids wordt dit kristallenmotief uitvergroot. De wollen en katoenen vezels zorgen hier voor zachtheid en een natuurlijke behaaglijkheid. Door de toegepaste weeftechniek zijn ze tweezijdig bruikbaar, waarbij de mooie diepe kleuren aan de achterzijde gespiegeld zijn.

De Polaris accessoires worden elk op een eigen wijze afgewerkt. De kussens (Red, Blue of Gold) zijn uitgevoerd met een leren bies en veloursstof aan de achterzijde, beide in bijpassende kleuren. De plaids (Red of Blue) zijn aan de achterzijde crèmekleurig en zijn rondom afgezoomd.

Sashiko (kussen)
Subtiele geometrische motieven
De Japanse borduurtechniek “Sashiko” werd oorspronkelijk gebruikt om stoffen te verstevigen. Het inspireerde Edward van Vliet tot een serie exclusieve patroonstoffen. Op drie basiskleuren bracht hij subtiele geometrische motieven aan: Star (op een zilveren achtergrond), Umbrella (donkerblauw) en Dome (saffraan).

Deze Sashiko motieven past hij onder meer toe op een collectie elegante kussens. Bij elk Sashiko kussen selecteerde hij voor de achterzijde twee bijpassende pastelkleuren in een zachte geweven stof. Dezelfde motieven (Star, Umbrella en Dome) liggen aan de basis van de Sashiko plaids, geweven met identieke kleurthema’s. Met de natuurlijke zachtheid van alpaca wol en katoen.

Een plaid die u over de rugleuning van uw bank drapeert, of een mooi afgewerkt kussen; de interieuraccessoires van Edward van Vliet zijn de “finishing touch” voor uw interieur.

- Topsy Turvy: 77x54cm. & 97x49cm. Vanaf 225,00
- Polaris: 59x29 cm. & 59x39 cm. & 49x 49cm. Vanaf 95,00
- Sashiko Dome: 59x39cm. & 59x49 cm. Vanaf 100,00
- Sashiko Umbrella: 59x39cm. & 59x49 cm. Vanaf 100,00
- Sashiko Star: 59x39cm. & 59x49 cm. Vanaf 100,00

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com