010 - 204 01 00

  • Woningstoffering1
  • Woningstoffering2

Woningstoffering

Al meer dan 100 jaar houden wij ons bezig met woningstoffering. Stoffering van uw woning door onze eigen stoffeerders. Betrouwbaar, accuraat, servicegericht zijn onze speerpunten. Wij maken van u een  tevreden klant. Bij een bezoek aan onze showroom zorgen wij voor een vakkundig advies.

Advies
Kom vrijblijvend langs en laat u uitgebreid adviseren over raambekleding en vloerbedekking. Desgewenst komen wij thusi bij u langs om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Specialisme
Stofferen is een vak. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle onderdelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles bieden op het gebied van stoffering van uw woning. Traplopers, open en dichte trappen, patronen in tapijt en marmoleum (denk hierbij bv. aan een logo). Plakken of spannen van tapijt, combinaties van harde en zachte vloeren. In onze showroom laten wij uitgebreid zien wat de mogelijkheden zijn.

Produkten
Vloerbedekking als tapijt, vinyl , PVC stroken en natuurlijk linoleum. Raambekleding van onder andere Luxaflex en Verosol en natuurlijk vitrage, overgordijnen van mooie merken als Kendix, Chivasso, de Ploeg, Sahco en Baumann. In onze showroom in Bleiswijk vind u één van de grootste collecties raambekleding en vloerbedekkingen van de regio Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Delft.

Leerbedrijf
Woningstoffering is een vak en als erkend leerbedrijf proberen wij jonge mensen enthousiast te maken voor het vak van stoffeerder. Het is belangrijk dat zij tijdens hun opleiding op de juiste wijze begeleid worden.

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com