010 - 204 01 00

Vinyl vloeren

Vloeren van vinyl zijn weer helemaal van deze tijd, en niet voor niets. Door de hoeveelheid aan designs, kleuren en patronen is er voor elke toepassing wel een geschikte vinylvoer te vinden. 

De hout of steenachtige designs zijn niet meer van echt te onderscheiden en vinylvloeren zijn bovendien bijzonder slijtvast, onderhoudsarm en toch comfortabel. Vinyl vloeren zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes die veel belopen of bespeeld worden en perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Vinyl is een kunststof vloerbedekking met heel veel verschillende dessins. Leverbaar op 200cm en 400cm breed, planken in verschillende afmetingen en tegels. Vinyl is leverbaar in verschillende kwaliteiten waarbij de dikte van de toplaag van belang is voor de ruimte waar u het voor gaat gebruiken.  Vinyl is onderhoudsvriendelijk en geeft niet het bekende “klik” geluid zoals laminaat.

Stroken  van PVC, de nieuwe trend. Deze moderne kunststof vloerbedekking is bijna niet meer van echt hout te onderscheiden als u een houtdessin kiest. Door de nieuwste printtechnieken te gebruiken en een speciale PU toplaag zorgt zelfs voor echt reliëf in de planken. In onze showroom hebben wij een zeer uitgebreide collectie vinyl vloeren.

Onze adviseurs zullen u zeker enthousiast maken over deze collectie!

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com