010 - 204 01 00

Swissflex matrassen

Voor Swissflex®-matrassen worden alleen de beste materialen gebruikt, om u het best mogelijke slaapcomfort te laten ervaren. Daarmee onderscheidt Swissflex zich van andere producenten en nemen zij met bepaalde producten zelfs een unieke positie in op de markt. 

Nieuwe Technologie

GELTEX® is een innovatie van Recticel die ongekend slaapcomfort garandeert. De nieuwe fusie van hoogelastische gel en ademend schuim voldoet volledig aan de beproefde drievoudige formule voor een gezonde nachtrust: perfecte drukverlaging en ondersteuning dankzij het hoogelastische gel-aandeel en onovertroffen ademend vermogen dankzij de open celstructuur op microniveau. Het gezonde bedklimaat zorgt samen met de antibacteriële bescherming voor optimale hygiëne in bed. Geen onaangename geurtjes en nooit te warm of te koud dankzij de perfecte ventilatie.

Natuurlatex

Voor de hoogwaardige productie van de Swissflex®-natuurlatexkernen wordt uitsluitend natuurlijke ruwe latex gebruikt van grondstoffen die weer aangroeien, zonder toevoeging van synthetisch vervaardigde latex. Natuurlatex is recyclebaar en heeft een antiseptische werking, die beschermt tegen bacteriën en huisstofmijt. Daarnaast heeft het dehoogste puntelasticiteit, ventileert het uitstekend dankzij het ademende oppervlak en is het zeer duurzaam en cfk-vrij.

U profiteert daardoor vanbuitengewone ligeigenschappen: natuurlatex geeft zelfs bij de meest lichte druk precies op die plaatsen mee, die belast worden, zonder daarbij te zacht te zijn. Door beweging ontstaat bovendien een continue, hygiënische luchtverversing.

Alle hoesmaterialen zijn van hoogwaardige kwalitieit. Ook op dit punt onderscheidt Swissflex zich van de meeste andere Europese fabrikanten: dankzij de buitengewoon hoge kwaliteit en aandeel van onze natuurlijke vezels (tot 750 g/m2) die in de matrashoezen verwerkt worden, is het liggevoel ongeëvenaard behaaglijk en comfortabelHet oppervlak is hoogelastisch en garandeert perfect ligcomfort – ook na vele jaren.

.

Lees hier meer over de materialen die zij verwerken in de premium matrassen. 


Zuivere Zwitserse schaapsscheerwol

In de matrashoezen vindt u zuivere schaapsscheerwol van 1A-kwaliteit, die uitsluitend van Zwitserse schapen afkomstig is. Daarbij maakt swissflex absoluut geen gebruik van kammeling als vulmateriaal (overblijfsel van kamgaren) en ook niet van hergebruikte materialen.

De wolvezel onderscheidt zich door zijn grote pluizigheid, waardoor de vezel lucht vasthoudt en warmte kan produceren. Bovendien kan de vezel tot een derde van zijn eigen gewicht aan water opnemen, zonder vochtig aan te voelen. Naast deze temperatuurregulerende eigenschappen staat schaapswol ook bekend om zijn vuilafstotende, zelfreinigende en geurloze eigenschappen. Voor de hoogste kwaliteit en het beste klimaat.

Lamswol

De lamsscheerwol komt van lammeren die niet ouder dan twaalf maanden zijn. De zachte haren hebben tot op dat moment nog hun natuurlijke punten, waardoor de wol zeer fijn en zacht is. Deze wol wordt uitsluitend voor de meest hoogwaardige producten gebruikt.

Net als schaapsscheerwol beschikt de lamsscheerwol over uitstekende warmtevasthoudende en isolerende eigenschappen.

Kasjmier

Kasjmierwol, oorspronkelijk afkomstig uit Centraal- en Oost-Azië, is een van de meest kostbare natuurlijke vezels. De fijnvezelige wol wordt aan het einde van de winter met de hand uit de ondervacht van de kasjmiergeit gekamd. Kasjmier kenmerkt zich door zijn zachtheid en uitstekende warmtevasthoudende eigenschappen bij een laag eigen gewicht. Een zuiver materiaal, dat aan de hoogste eisen voldoet.

Merinowol

Merinowol van 1A-kwaliteit.  Swissflex is de enige fabrikant in Europa die dit exclusieve materiaal gebruikt in de productie van matrassen – uiteraard alleen van zuivere 1A-kwaliteit. Merinogaren wordt gemaakt van de zeer hoogwaardige wol van merinoschapen.Dit garen is nog fijner, elastischer en voller dan traditionele schaapswol. Wat de wol bijzonder maakt zijn de zachtheid en uitstekende warmte- en vochtregulerende eigenschappen die voor welbehagen zorgen tijdens zowel koude als warme nachten. Daarbij is de wol probleemloos wasbaar – wat ook bijzonder is.


Sorteer op:
Sorteer op:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com