010 - 204 01 00

Swissflex Versa 22 Geltex inside

Merk: Swissflex
Vanaf: € 1.300,00
Productinformatie
Technische details

Versa 22 GELTEX INSIDE 

Het instapmodel die u de drievoudige garantie voor een gezonde nachtrust biedt.

Ademend

Over de hele Gomtex®-kern verdeelde dwarsprofileringen en lengteprofileringen en extra verticale boringen alsmede zijdelingse boringen zorgen voor optimale 3D-ventilatie.

Drukverlagend

Een 6 cm dikke GELTEX®-aldekking en een 4 cm dik GELTEX®-schouderinlegdeel zorgen ervoor dat de matras ongeëvenaard ligcomfort biedt zoals een ontlasting van de schouderzone. Ook de hoogelastische matrashoes draagt hieraan bij.

Ondersteunend

Specifieke kern-inkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. Extra inlegdelen van schuim in de lendenenzone optimaliseren de ondersteuning.

Jerseyhoes

Deze huidvriendelijke jerseyhoes zonder voering is standaard bij alle matrassen met GELTEX® inside-kernen, want het ondersteunt de directe ontlasting van dit nieuwe materiaal optimaal. Afneembaar en wasbaar op 40 °C.

Merinowol

Kwaliteit voor luxueus, behaaglijk warm ligcomfort – voor mensen die het snel koudhebben. Bijzonderheid: de voering van zuivere merinowol is afneembaar en wasbaartot 40 °C. De hoes is optioneel voor alle matrassen met GELTEX® inside verkrijgbaar

 

Totale hoogte: 22 cm
Stevigheid: soft of firm
GELTEX® inside-afdekking 6 cm
GELTEX® inside-schouderinlegdeel 4 cm
Gomtex®-steunkern 14 cm

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com