010 - 204 01 00

Auping matrassen

Een Auping matras staat voor kwaliteit en comfort. Wanneer is een matras nu een goed matras. De een slaapt op zijn buik, de ander op zijn zij. De een vindt een hard matras comfortabel, de ander een zacht matras. Met de collectie van Auping kan voor ieder individueel het juiste matras gevonden worden. Lichaamsbouw, gewicht, lichaamslengte of eventuele fysieke ongemakken zijn hierbij de doorslaggevende factoren.  

De matrassen lijn kan zowel toegepast worden op de spiralen als wel op de boxsprings van Auping.

De belangrijkste eigenschappen van een Auping matras op een rijtje:

Ventilatie

Een goed geventileerd bed is van groot belang voor een goede nachtrust. Goede ventilatie zorgt ervoor dat uw bed aangenaam aanvoelt. De bovenkant van het matras zorgt voor de opname van vocht, want tijdens uw slaap koelt uw lichaam af en ontdoet zich van vocht. De onderkant van het matras zorgt ervoor dat deze het vocht weer af kan voeren. Het is daarom ook zeer belangrijk dat u in een goed geventileerde kamer slaapt. Kijk hier waarom Auping u een goed geventileerd matras adviseert www.auping.nl/ventilatie

Ondersteuning

Slecht draaien in bed zorgt voor een slechte bloedcirculatie en stramme botten. Van nature draait een mens veel in zijn slaap. Het is belangrijk dat men hierbij goed ondersteund wordt.  Door de speciale  DPPS® pocketveren geven de matrassen van Auping de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen.  Een matras met goede ondersteuning voor de juiste nachtrust zorgt voor een fit lijf in de ochtend.

Drukverdeling

Als u op een matras ligt, ontstaat er druk op die plaatsen waar de matras het meest wordt belast. Het is voor uw lichaam van belang dat deze druk niet te hoog wordt. De Auping spiraalbodem bestaat uit meer dan 10.000 drukpunten, die zorgen dat deze druk de gehele nacht gelijkmatig wordt verdeeld. Daarnaast zorgt de puntelasticiteit van de matras en de spiraalbodem ervoor dat het lichaam maximaal wordt gedragen, wat de druk die optreedt tot een minimum beperkt.

Wij hebben de collectie matrassen van Auping uitgebreid voor u op een rijtje gezet. Maar wij noemen onszelf niet voor niets slaapspecialisten. Een goed advies en proefliggen vinden wij onontbeerlijk bij de keuze van uw matras. Kom daarom vrijblijvend naar onze slaapstudio voor een uitgebreid advies.

Sorteer op:
Sorteer op:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com