010 - 204 01 00

Auping Auronde deelbaar

Merk: Auping Design:Frans de la Haye
Vanaf: € 1.690,00
Productinformatie
Afmetingen
Technische details
Downloads

Auping Auronde deelbaar

De Auping Auronde deelbaar is heel gemakkelijk uit elkaar en naar elkaar toe te rijden. Dit maakt het makkelijker om het bed op te maken en onder het bed te stofzuigen. Door middel van een koppelstysteem worden de twee gedeeltes aan elkaar gekoppeld met een enkel klik. De Auronde deelbaar is daarnaast ook nog eenvoudig om te bouwen naar een 1-persoons bed zonder dat hier extra onderdelen voor nodig zijn. Indien men de Aronde deeelbaar wilt ombouwen naar 2-eenpersoons bedden zijn hiervoor losse onderdelen verkrijgbaar.

Door de modulaire opbouw zijn de Auronde bedmodellen op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. En samen met de grote keuze uit kleuren maakt u uw eigen droombed. Kijk bij tab downloads voor een overzicht van alle kleuren.De Auronde deelbaar is verkrijgbaar met het Auronde hoofdiende en de Auronde achterwand met nachtkastjes voorzien van roldeurtjes.

Alle Auronde modellen kunnen worden uitgerust met een vlakke of elektrisch verstelbare spiraalbodem. Auping geeft bovendien levenslange garantie op alle bedbodems.

Naast de Auronde deelbaar zijn er ook Aurondes in drie verschilende hoogtes leverbaar en er is een Auronde 3000. een extra hoog 1-persoons bed (seniorenbed) waardoor het in- en uistappen gemakkelijker gaat. 

Uiteraard kan de Auronde fraai gecombineerd worden met diverse Auronde accessoires, zoals het Auronde tafeltje, lectuurhouder, dressoir en kastje, en Aureo bedlamp.

 

Auronde 1000 

Hoogte bedomranding : 34,5cm
Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 47cm

Auronde 1500

Hoogte bedomranding : 41,5cm
Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 53,5cm

Auronde 2000

Hoogte bedomranding : 48cm
Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 61cm

• De Auronde bedden zijn van hoogwaardig 14-laags beukenhout gemaakt

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com