010 - 204 01 00

Auping Auronde 3000

Merk: Auping Design:Frans de la Haye
Vanaf: € 1.340,00
Productinformatie
Afmetingen
Technische details
Downloads

Auping Aronde 3000

De Auping Auronde 3000 is een echt desig seniorenbed. Met een instaphoogte van ongeveer 63cm waardoor in en uit bed stappen een stuk makkelijker gaat.  

Door de modulaire opbouw zijn de Auronde bedmodellen op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. En samen met de grote keuze uit kleuren maakt u uw eigen droombed. Kijk bij tab downloads voor een overzicht van alle kleuren.

Alle Auronde modellen kunnen worden uitgerust met een vlakke of elektrisch verstelbare spiraalbodem. Auping geeft bovendien levenslange garantie op alle bedbodems.

Naast de Auronde 3000 zijn er ook drie Aurondesin verschillende hoogtes leverbaar. Verder heeft Auping de Auronde deelbaar ontwikkelt, een deelbaar bedombouw, welke in een handomdraai uit elkaar te schuiven is. Makkelijk bij het opmaken en stofzuigen onder het bed. de Auronde deelbaar is verkrijgbaar met het Auronde hoofdiende en de Auronde achterwand met nachtkastjes voorzien van roldeurtjes.

Uiteraard kan de Auronde fraai gecombineerd worden met diverse Auronde accessoires, zoals het Auronde tafeltje, lectuurhouder, dressoir en kastje, en Aureo bedlamp.

 

Auronde 3000

Hoogte bedomranding : 48cm

Hoogte hoofd- en voeteneind: 62cm

Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 63,5cm

 

• De Auronde bedden zijn van hoogwaardig 14-laags beukenhout gemaakt

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com