010 - 204 01 00

Auping Auronde

Merk: Auping Design:Frans de la Haye
Vanaf: € 1.040,00
Productinformatie
Afmetingen

Auping Auronde

De Auping Auronde is een echte designklassieker, die al meer dan 35 jaar bestaat. Het bed gaat met z'n tijd mee en wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste trends en veranderende eisen van comfort en gebruiksgemak.
Door de modulaire opbouw zijn de Auronde bedmodellen op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. En samen met de grote keuze uit kleuren maakt u uw eigen droombed. Kijk bij tab downloads voor een overzicht van alle kleuren.

Alle Auronde modellen kunnen worden uitgerust met een vlakke of elektrisch verstelbare spiraalbodem. Auping geeft bovendien levenslange garantie op alle bedbodems.

Naast de Auronde in drie verschilende hoogtes is er ook een Auronde 3000 leverbaar, een extra hoog 1-persoons bed (seniorenbed) waardoor het in- en uitstappen gemakkelijker gaat. Verder heeft Auping de Auronde deelbaar ontwikkelt, een deelbaar bedombouw, welke in een handomdraai uit elkaar te schuiven is. Makkelijk bij het opmaken en stofzuigen onder het bed. De Auronde deelbaar is verkrijgbaar met het Auronde hoofdeinde en de Auronde achterwand met nachtkastjes voorzien van roldeurtjes.

Uiteraard kan de Auronde fraai gecombineerd worden met diverse Auronde accessoires, zoals het Auronde tafeltje, lectuurhouder, dressoir en kastje, en Aureo bedlamp.

 

Auronde 1000 

Hoogte bedomranding : 34,5cm
Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 47cm

Auronde 1500

Hoogte bedomranding : 41,5cm
Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 53,5cm

Auronde 2000

Hoogte bedomranding : 48cm
Lighoogte met AVS spiraalbodem verstelbaar en AVS Adagio matras : 61cm

 

Prijs vanaf is voor 1-persoons inclusief vlakke bodem AVS type 411 exclusief matrassen.

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com