010 - 204 01 00

Bedden

Bedden of ook wel ledikanten zijn veelzijdig toepasbaar in iedere stijl. Doordat de keuze in soort ombouw als ook de keuze in kleuren en materiaal kan er voor iedereen een bed "op maat" samengesteld worden. Ledikanten bestaan uit een ombouw waarin een spiraalbodem of lattenbodem  gelegd kan worden. Naast de keuze van materiaal en kleur zijn er voor de ledikanten nog veel accessoires als nachtkastjes, verlichting, hoofdborden, voetborden en keuze uit verschillende poten. 

Een groot voordeel van een ledikant is dat u in de loop van de tijd gemakkelijk de ombouw kunt vervangen. Zo heeft u, met een minimale investering weer een compleet nieuw bed. Ledikanten zijn er in diverse hoogtes. Zo heeft de Auping Auronde een seniorenmodel. Een hoger bed waardoor in- en uitstappen makkelijker wordt. Of een bed met een deelbaar frame, waardoor het bed opmaken en de kamer stofzuigen een fluitje van een cent wordt.

Designbedden als de Auping Match, Auping Essential en de klassieker Auping Auronde staan in onze showroom opgesteld. Uiteraard kunnen wij een bed leveren voor ieder budget. Onze adviseurs geven u hierbij graag deskundig advies.

Van der Linde Interieur is naast slaapspecialist ook totaal inrichter. Hierdoor kunnen wij voor u de slaapkamer van uw dromen realiseren. 

Sorteer op:
Sorteer op:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com