010 - 204 01 00

Swissflex lattenbodem Uni 22 bridge

Merk: Swissflex
Vanaf: € 1.180,00
Productinformatie
Technische details

Swissflex lattenbodem Uni 22 brigde

Deze hightechlattenbodem combineert de nieuwe bridge® technologie met de beproefde Swissflex®- golflatten over het hele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus – voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort. De zwevende constructie ziet er bovendien bijzonder fraai uit.

Uni 22 bridge® kan optioneel in een bedomranding worden ingebouwd of vrij staan. De RF modellen kunnen desgewenst aangestuurd worden via uw Android of IOS applicatie. Vraag hiernaar bij onze verkoper.

Deze functie heeft een kleine meerprijs door gebruik van een Bluetooth adapter bij uw slaapsysteem.

 

 

 

 

Interactief veringcomfort

De basis van de bridge® technologie is een keten van veermodules die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging resp. ondersteuning over de lengteas mogelijk.

 

 

 

 

Schouderzone, veerweg 80 mm

 Elastische schouderzone voor maximale drukverlaging tot 80 mm wegzinkdiepte.

 

 

 

 

Ontlasting op maat voor het lichaam

 De afzonderlijke modules van hoogwaardig kunststof omsluiten de latten door middel van een manchet. De daarmee verbonden modulecorpus beschikt van binnen over een stalen veer, waarvan de trekkracht varieert afhankelijk van de lichaamszone. Bij sterkere belasting wordt de rode  golflat in het onderstel geactiveerd en neemt zij het extra veringscomfort over.

 

 

 

 

Sterke ondersteuning

 Onze gepatenteerde golflatten zijn dragende elementen die druk over de hele breedte van het bed verdelen. Tegelijkertijd wordt er automatisch adequate ondersteuning geboden - onafhankelijk van de slaaphouding en lichaamsvorm.

 

 

 

 

 

Volledig ligvlak tot aan de rand

De Swissflex®-golflatten zorgen voor synchronisatie van het hele ligvlak - tot de uiterste rand. Dit effect voorkomt o.a. het gevoel dat men naar het midden van of uit het bed rolt.

 

 

 

 

 

Zone voor zone automatisch comfort

Stand alone constructie

Eenvoudige montage

Geen storende middenbalk

Latten

 

 

 

Variabele comfortfuncties: De uni 14 bridge® is naar wens verkrijgbaar met verschillende verstelopties. Het verstellen gebeurt elektrisch of handmatig.

Stoffencollectie

 Kvadrat Field is een tijdloze, elegante stof in een gedekt ruitjespatroon en heldere kleuren. Door de weefwijze met dubbele inslag- en kettinggaren lag het voor de hand om twee kleuren garen te combineren. Neonachtige kleuren geven de stof structuur en benadrukken tegelijkertijd de elegantie en eenvoud van de stof.

 

 

 

 

 Kvadrat Remix is geweven van menggaren en blinkt uit door de prachtige kleuren en hoogwaardige afwerking.

 

 

 

 

  Leer Natura

 

 

 

 

 Stof Turner is een basiscollectie en biedt verschillende kleuren voor uw bedbekleding.   Kwaliteitsstof met ingeweven grafische structuur in vijf subtiele kleuren: Crème, grijs, choco, grafiet, onyx.

 

 

 

 

 

Standaard poot

 

 

 

 

 

Aluminium design poot

 

 

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com