010 - 204 01 00

Slapen

Een goed bed is essentieel voor een goede nachtrust. De mate van comfort en ventilatie bepalen daarbij voor een belangrijk deel de kwaliteit van een bed. Natuurlijk moet een bed er fraai uitzien, maar minstens net zo belangrijk zijn het matras en de bedbodem.

Onze slaapadviseurs helpen u graag bij het vinden van een geschikt bed wat aansluit op uw postuur, slaaphouding en slaapgedrag.

In onze uitgebreide slaapstudio in Bleiswijk vindt u diverse slaapsystemen, waaronder de complete collecties van Auping en Swissflex. U kunt in alle rust kijken en liggen. Ook vindt u er een uitgebreide collectie bedtextiel en een groot assortiment matrassen, dekbedden en kussens.

Goed slapen is een noodzaak en daarom hebben wij deskundige adviseurs die zelf niet rusten voordat u goed slaapt.

Maar niet alleen voor het ‘slapen’ kunt u bij ons terecht. Ook voor advies op het gebied van maat gemaakte draai- en schuifdeurkasten, vloerbedekking en gordijnen voor uw slaapkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en droom weg in alle slaapmogelijkheden die wij bieden. Bel of mail ons voor een afspraak.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com