010 - 204 01 00

Shutter vouwrail systeem

Merk: Blend Shutters
Productinformatie
Technische details

Met de shutters met vouwrail systeem van Blend Window Fashion kunt u de shutters eenvoudig op de vouwrail naar de zijkanten verschuiven. Het vouwrailsysteem is geschikt voor grotere ramen en openslaande deuren. De shutters bieden eindeloze mogelijkheden met de lichtinval, u kunt ze volledig zelf samenstellen. De shutters van Blend Window Fashion zijn van hoge kwaliteit en aan te schaffen tegen een betaalbare prijs. De shutters met vouwrail systeem worden voor u op maat gemaakt. Er is keuze uit drie lamelbreedtes: 63mm, 89mm of 114mm en ook verschillende houtsoorten in diverse kleuren. U kunt de lamellen volledig passend maken bij uw interieur. Voor ieder raam of openslaande deur is een passende lamelbreedte te vinden.

De vouwrailshutters zijn met de hand te verschuiven naar de gewenste richting van de vouwrail. De vouwrail bestaat uit een enkele rail. U kunt ervoor kiezen om de shutters naar één kant te schuiven. Dit is de standaard oplossing. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het free-fold systeem waarmee u zelf kiest naar welke kant u de shutters schuift. De Blend Window Fashion vouwrail shutters zijn vochtbestendig en isolerend.

Shutters met vouwrail zijn leverbaar Basswood en Ashwood. Basswood is Lindehout en kenmerkt zich door het lage gewicht en de egale structuur. Het is een sterk en makkelijk te bewerken houtsoort met een nerf. De bediening van de shutters met vouwrail systeem gaat handmatig. U kunt kiezen uit een tiltstok of een verborgen bediening. De maximale afmetingen van de houten lamellen op een vouwrailsysteem zijn 760mm breed en 3000mm hoog.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com