010 - 204 01 00

Shutters

Blend - Shutters
Blend® Window Fashion is specialist in diverse soorten houten raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit maatwerk shutters en houten jaloezieën. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. 

Blend® is nauw betrokken bij het productieproces van shutters. Van FSC hout tot kwalitatief hoogwaardig product. Dit proces bestaat onder andere uit het drogen van duurzaam hout en het verwerken van het hout. Onze collectie houten jaloezieën hebben wij zo samengesteld dat u de beste kwaliteit geleverd krijgt. 

De collectie houten jaloezieën en shutters van Blend® zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden in vrijwel iedere situatie een passende oplossing. 

Voor minder gaan we niet. 
De shutters en houten jaloezieën van Blend Window Fashion worden gemaakt van de beste materialen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten welke zijn voorzien van unieke en innovatieve eigenschappen. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn volledig naar wens samen te stellen. Wij staan klaar voor onze dealers vanaf de eerste stap in het verkoopproces tot en met het uiteindelijke resultaat en ook daarna! Blend® Window Fashion is altijd op de hoogte en zorgt ervoor dat de service tot in de puntjes verzorgd is. Op deze manier gaan wij samen een duurzame relatie aan. 

Constant verbeteren van onze producten. 
Naast de standaard kleuren zoals wit, zwart, en antraciet, heeft Blend® in 2015 ook shutters in populaire en trendy hoogglans kleuren aan de collectie toegevoegd. De hoogglans kleuren geven een luxe uitstraling aan ieder interieur. Daarnaast hebben wij in 2015 dakraam shutters laten ontwikkelen met een sterk en uniek sluitingsmechanisme: de jachtsluiting. De jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen openklappen en deze dus altijd netjes blijven hangen. Om dit te realiseren heeft Blend een speciaal profiel laten ontwikkelen. Wij staan niet stil en zijn altijd op zoek naar verbetering!

Sorteer op:
Sorteer op:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com