010 - 204 01 00

Luxaflex® Silhouette Shades

Met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

In een oogopslag
  • meerdere lamelbreedtes
  • zilvermetalen stof
  • lichtregulerend


Productvariaties

50 mm

50 mm

Klassiek, elegant ontwerp in subtiele kleuren met lichtregulerend effect.

70 mm

70 mm

Hogere transparantie met een optionele aluminium afwerking.

100 mm

100 mm

Superieure lichtregeling, perfect voor ruimten met grote ramen en veel uitzicht.Kleuren & materialen

Sunscreen

Houdt dankzij de screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde 25% meer warmte tegen wanneer ze zijn geopend; biedt tevens een rustig, ongehinderd uitzicht. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 en 100 mm.

Matisse

Een uitgebreid palet aan intense kleuren. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, witte transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 en 100 mm.

Sunscreen Matisse

Originale

Een bewezen klassieker in zachte, populaire kleuren. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

Silk

De subtiele structuur van ruwe zijde. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 mm.

Originale silk

Toujours

De structuur van natuurlijk linnen. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 50 en 75 mm.

Bon Soir Matisse

Vier intense kleuren uit het Matisse assortiment, nu ook met dim-outdesign. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, witte transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

Toujours Bon Soir Matisse

Bon Soir Originale

Een bewezen klassieker met het dim-outdesign. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

Bon Soir Originale


Productvariaties

Revolutionair bedieningssysteem

Revolutionair bedieningssysteem

Voor het revolutionaire UltraLift™ bedieningssysteem wordt gebruikgemaakt van een intrekbaar koordmechanisme om het gordijn op te trekken, te laten zakken en te kantelen. Beschikbaar voor Silhouette® Shades met een breedte van 50 mm en 75 mm.

Geruisloze bediening

Geruisloze bediening

Middels een schakelaar of de PowerRise® afstandsbediening met batterij kunt u de jaloezieën bedienen via een gemotoriseerd systeem met een motor van 24 volt.Unieke oplossingen

Vochtige ruimten

Vochtige ruimten

Stijlvolle en praktische raambekleding voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimten.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com