010 - 204 01 00

Luxaflex® Roman Shades

De vouwgordijnen van Luxaflex® worden gevoerd onder de naam Roman shades. Met de uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen van de Luxaflex® Roman Shades kunt u volop combineren. Bovendien kunt u uit talloze afwerkingen kiezen om uw Roman Shade een persoonlijk tintje te geven. Alle modellen zijn standaard voorzien van een volant om het effect van UV-straling op de stof tegen te gaan.


In een oogopslag
  • uitgebreide stoffencollectie
  • volantoptie
  • keuze uit verschillende baleinen


Personalisatieopties

ballina

Ballina Front

Voor een uniforme stijl zijn er lopen er ronde aluminium baleinen door de tunnels aan de voorzijde.

ballina back

Ballina Back

Voor een mooi lijnenspel is het product uitgevoerd met ronde aluminium baleinen die aan de achterkant door tunnels lopen. Voor een speciaal effect kan er een koordbies worden aangebracht.

ballina

Visia

Romantische stof die uitermate geschikt is voor een stof met veel patronen. Het bedieningsmechanisme bevindt zich uit het zicht.

ballina

Linea

Er wordt een uniforme uitstraling gecreëerd, terwijl tegelijkertijd de impact van de stofdesign behouden blijft.

bandino

Bandino

Het bedieningsmechanisme is niet zichtbaar aan de voorkant, zodat het zicht op de stof niet wordt gehinderd.

segmenta

Segmenta

De baleinen worden omhoog en erover getrokken, zodat de omhooggetrokken shade dunner is. Ideaal voor hoge ramen.

voering

Voering

Kies een gevoerd product. Staat garant voor een extra luxueuze uitstraling.Kleuren & materialen

stoffen stoffen

Onze collectie

De collectie Luxaflex® Roman Shades beslaat ruim 200 stoffen . De keuzemogelijkheden zijn ongekend, vooral in combinatie met de verschillende soorten afwerkingen. De afwerking is tot in het kleinste detail perfect

Naturals

Subtiele stoffen met een door de natuur geïnspireerde structuur. De kleuren in diverse aardtinten zorgen voor een aantrekkelijke, warme uitstraling, die voor veel interieurs ideaal is. Er zijn veel variaties in structuur en de geweven stoffen nopen tot aanraking. Verkrijgbaar in diverse transparanties.

stoffen stoffen

Doorzichtige stoffen

Transparante stoffen, in effen kleuren of met een subtiele streep. Hiermee kunt u zelf beslissen tot in hoeverre u inkijk wilt en hoeveel licht u binnenlaat. Zo creëert u een heel aantrekkelijke ambiance in uw woning.

Strepen

Gestreepte stoffen zijn tijdloos, en zowel geschikt voor een klassiek als een modern interieur. Er zijn verschillende streepbreedtes voor elke smaak. U kunt ook kiezen uit veel verschillende prachtige patronen – een heel inspirerende collectie.

Productvariaties

Top down / Bottom up

Top-Down/Bottom-Up

Roman Shades kunnen van boven naar beneden, van beneden naar boven. Dat is ideaal voor ramen die op straat uitkijken. Letterlijk het beste van beide werelden — zowel natuurlijk licht als privacy.

Ringen en band

Ringen en band

Ringen kunnen worden toegepast op de volant van ongevoerde Ballina en Linea modellen.

 

Volant

Volant

Een decoratieve afwerking van het vouwgordijn. Ook beschikbaar met een contrasterende volant in een andere kleur, maar met dezelfde stof.

Contrasterende schulp

Contrasterende schulp

Voor extra contrast en luxe. Rondom de stof met dezelfde stofkwaliteit.

Koordbies

Koordbies

Onze koordbiesoptie voegt een prachtige gepersonaliseerde en decoratieve dimensie aan uw vouwgordijn toe.Unieke oplossingen

Kamerverduistering

Kamerverduistering

Voor ruimten waar kamerverduistering een vereiste is, kunt u kiezen voor onze vouwgordijnen met een verduisterende voering voor volledige privacy en lichtregeling.

Draai en kiepramen

Draai & Kiepramen

De vouwgordijnen zijn voorzien van optionele steunen en zijgeleiding voor een perfecte bediening bij draai- en kiepramen.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com