010 - 204 01 00

Luxafex® Rolgordijnen

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met Luxaflex® Rolgordijnen.

Uw Luxaflex® raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast bieden we vijf jaar garantie zodat u zorgeloos van uw rolgordijnen kunt genieten.

 

In een oogopslag
  • prachtig stoffen
  • unieke personalisatie mogelijkheden
  • innovatieve bediening


Productvariaties

Verduisterend

De tijdloze oplossing voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.

7mm

Lichtdoorlatend en transparant

Geniet van prachtig gefilterd daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.

14mm

Screens

Praktische zonwering met een strak uiterlijk. Transparante screens filteren het felle daglicht, voorkomen schittering op uw beeldscherm en werken warmtewerend.

14mm

Nano

Speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.Kleuren & materialen

Meest uitgebreide collectie

Luxaflex® biedt u de meeste keuze in hoogwaardige rolgordijnstoffen. Onze schitterende collectie omvat het volledige kleurenpallet, sfeervolle dessins voor jong en oud, glanzende metallics, zachte voiles en rustieke stofstructuren. U kunt al onze stoffen en diverse showmodellen bekijken in onze showroom.

Expressions

Luxaflex® Expressions biedt u meer dan 400 prachtige kleuren en dessins die op uw rolgordijn worden geprint. Wees creatief en creëer een unieke stijl in huis. Romantische bloemen, grafische patronen, moderne fotoprints, stijlvolle borders en vrolijke kinderdessins, alles is mogelijk.

Kleurenassortiment

Kleuren & materialen

Warmtewering

Wilt u ‘s zomers uw huis koeler houden? De kleurloze Topar® coating reflecteert tot wel 68% van de zonnewarmte en is zeer geschikt voor o.a. serres, slaapkamers en dakramen. Ook kunt u kiezen voor diverse stoffen met een gekleurde voorkant en een gemetalliseerde of witte warmtereflecterende achterkant.

Vuil- en vochtbestendig

Stoffen behandeld met Dustblock™ zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil, en zijn zéér gemakkelijk te reinigen. Uitermate geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Kleurenassortiment

Duurzame oplossingen

Al meer dan 60 jaar zoekt Luxaflex® naar stijlvolle oplossingen die op een natuurlijke wijze bijdragen aan uw comfort, interieur en leefomgeving. Vrijwel alle rolgordijnen van Luxaflex® dragen het prestigieuze OEKO-TEX® 100 label en zijn gegarandeerd vrij van schadelijke materialen. Bijna al onze screen stoffen zijn daarnaast gecertificeerd door GREENGUARD voor een optimale bijdrage aan de luchtkwaliteit in huis. We bieden ook Greenscreen® stoffen vervaardigd met biologisch afbreekbare en hernieuwbare grondstoffen of zelfs gerecycled PET.

Kleurenassortiment


Productvariaties

Stijlvolle accessoires

Stijlvolle accessoires

Om uw stijl perfect tot uitdrukking te laten komen, kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod aan charmante ringen en schitterende patronen met CRYSTALLIZED™ Swarovski kristallen.

Sierlijke roedes en biezen

Sierlijke roedes en biezen

De onderrand van een rolgordijn kan worden voorzien van schulpvormen, karakteristieke biezen en sierlijke roedes. U hebt keuze uit een uitgebreid assortiment aan versierelementen van diverse materialen.

Design bediening

Design bediening

Exclusief biedt Luxaflex® een prijswinnend en robuust designsysteem met een uiterst comfortabele bediening. Uitgevoerd in een pearl chrome lak finish met witte, grijze, of zwarte accenten.

Soft Raise

SoftRaise

Met SoftRaise kunt u op een soepele en veilige wijze uw rolgordijn bedienen. Het subtiele veermechaniek maakt hangende kettingen geheel overbodig en biedt een strak uiterlijk.

Elektrische bediening

Elektrische bediening

Elektrische zonwering biedt u optimaal comfort en gebruiksgemak. Met slechts een druk op de knop kunt u uw zonwering moeiteloos openen of sluiten. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Decoratieve onderlat

Decoratieve onderlat

Standaard is het Luxaflex® Rolgordijn uitgevoerd met een beklede onderlat. Voor een verassend effect kunt u ook kiezen voor een onderlat in glanzend wit, aluminium, zwart laminaat of een fraaie houtsoort.Unieke oplossingen

Xtra grote rolgordijnen\

Xtra grote rolgordijnen

Het prijswinnende Rolgordijnen XL systeem is uitermate geschikt voor brede ramen. XL is robuust, stijlvol en betrouwbaar. Geschikt voor ramen tot 360cm breed en wel 400cm hoog.

Dakramen

Dakramen

Luxaflex® Rolgordijnen passen perfect op ieder type dakraam, zijn gemakkelijk te bedienen en bieden uitstekende warmte- en zonwering

Draai- en kiepramen

Draai- en kiepramen

Nano rolgordijnen zijn de perfecte oplossing voor draai- en kiepramen en deuren met glas. Het product is zeer gemakkelijk te bedienen en kan zonder schroeven worden bevestigd

duurzaam

Duurzaam en verantwoord

Om te garanderen dat onze producten bijdragen aan een gezond binnenklimaat en op een verantwoorde wijze worden gemaakt, zijn vrijwel alle Luxaflex® Rolgordijnen gecertificeerd door één of meerdere onafhankelijke instanties.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com