010 - 204 01 00

  • Van der Linde interieur - Showroom 1
  • Van der Linde interieur - Showroom 2
  • Van der Linde interieur - Showroom 3

Uw interieur is onze passie!

Altijd het gevoel willen hebben van exclusief wonen? Van der Linde Interieur levert vakwerk op een hoger niveau. Vakmanschap, kwaliteit en aandacht is waar wij voor staan. Onze woonspecialisten hebben de juiste tools in huis om uw woonwensen uit te laten komen.

Van der Linde Interieur
Woninginrichting en interieurarchitectuur – totaaloplossingen

Bent op zoek naar het ontbrekende puzzelstuk dat uw interieur compleet maakt? Of wilt u een totaal nieuwe inrichting voor uw kantoor, huis, woonkamer of slaapkamer?

Een vakkundig en creatief team staat voor u klaar om in al uw woonwensen te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld uw kantoor, huis, slaapkamer of woonkamer inrichten? Wij begeleiden u vanaf een persoonlijk interieuradvies tot aan het geheel realiseren van uw nieuwe interieur. Samen met ons team van binnenhuisarchitecten, eigen stoffeerders en meubelmakers verzorgen wij al uw woonwensen. Kom vrijblijvend kennis maken met de adviseurs en interieurarchitecten en laat u verrassen. Van der Linde Interieur werkt onafhankelijk met alle bekende merken en levert uw totale inrichting. Vloeren, wanden, verlichting, meubelen, slapen, kasten maar ook een bouwkundige begeleiding kunt u aan ons overlaten. Het team van Van der Linde Interieur nodigt u graag uit voor een bezoek aan de Jan van der Heydenstraat 48 in Bleiswijk.  

Particuliere en zakelijke inrichtingen

Van der Linde Interieur is gespecialiseerd in zowel de particuliere inrichtingen alswel de zakelijke markt. Van stoffering tot turn-key oplossingen, wij zijn u graag van dienst. Wij begeleiden u vanaf een persoonlijk interieuradvies tot aan het geheel realiseren van uw nieuwe interieur. Samen met ons team van binnenhuisarchitecten eigen stoffeerders en meubelmakers verzorgen wij al uw woonwensen.

Moderne showroom in Bleiswijk
In onze moderne showroom van ruim 1500m2 vind u dat ontbrekende puzzelstuk! Kijk en ervaar de banken, eettafels, bedden, fauteuils, stoelen, verlichting, tapijten, karpetten, meubelstoffen, raambekleding en gordijnen.

Gelegen tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht, vlakbij de A12 stapt u bij van der Linde Interieur binnen in 1500m2 woonplezier. Wij geven u graag het gevoel thuis te komen. Het gevoel dat wij u ook weer mee naar huis geven.

Kom vrijblijvend kennis maken met onze adviseurs en interieurarchitecten en laat u verrassen. Wij werken onafhankelijk met alle bekende merken als Leolux, Montis, Gelderland, Arco, Pastoe, Misura Emme, Interstar, Ars Nova, Auping, Swissflex, Kendix, Baumann, Chivasso etc.

Een kleine blik in onze showroom:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com