010 - 204 01 00

Pode

Pode

Pode Totaalstore

Wij zijn een Pode Totaalcollectie Dealer, dat houdt in dat u bij ons de gehele collectie kunt bewonderen! Pode staat voor design, goed zitten en heel veel mogelijkheden qua uitvoering.  

Het merk Pode is Nederlands design, onderdeel van het hoogwaardige designmerk Leolux. Te zien aan de overeenkomende eigenschappen; betaalbaarheid, perfect zitcomfort en innovatieve ontwerpen. De collectie van Pode heeft een geheel eigen, jonge stijl met een strakke vormgeving in trendy kleuren en actuele bekledingen. Beleef zelf de perfecte frames en strakke vormgeving van Pode en kom proef zitten bij Van der Linde interieur.

Waarom zit die leuke Pode stoel of bank nou zo lekker? Dat komt door de kwaliteit van het binnenwerk: het schuim, de vering en de constructie met echte houtverbindingen. Bij Pode kiezen we voor een topconstructie, dit noemen wij een Q-frame, gemaakt door de specialisten van Leolux. De basis voor jarenlang comfortabel zitten, zonder piepen, kraken of scheuren.

De Pode banken worden altijd vast gestoffeerd. Dit heeft het voordeel dat plooivorming tot een minimum is beperkt. Deze stoffeerwijze geeft Pode een moderne look. U kiest geheel naar eigen smaak de bekleding uit de uitgebreide selectie kwaliteitsstoffen en leerkwaliteiten van A-merkproducenten als De Ploeg, Kvadrat en Leolux.

De eerste 2 jaar geeft Pode volledige garantie. En omdat ze met topleveranciers samenwerken, kan het nog beter! Op hun stoffen geeft Pode een jaar extra garantie. Op de constructie van de romp (Q-frame) heb je 7 jaar volledige zekerheid. Weet waar je aan toe bent met de heldere garantievoorwaarden van Pode.

Pode meubelen zijn snel leverbaar, maar niet uit voorraad, want daarvoor zijn teveel combinaties mogelijk. Binnen 5 weken heeft u een maatwerkbank van Nederlandse kwaliteit in huis.

Lees verder »

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com