010 - 204 01 00

Leolux eettafels

Al zolang Leolux meubelen maakt, verkopen wij in Bleiswijk Leolux meubelen. Klik hier om uw droom meubel van Leolux zelf samen te stellen.

Nauw verweven met elkaar, beide familiebedrijven in hart en nieren. Wij houden allemaal van design, frisse ideeën, kleur en durf. 

In onze grote Leolux showroom voorzien van wij u graag van advies en geven u inspiratie. Met altijd de nieuwste modellen in huis. Durf te combineren met kleur en vorm  en kom naar de Leolux showroom in Bleiswijk. Vlakbij Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer.

Leolux staat voor veelzijdig in haar kleuren en modellen. Compromisloos op het gebied van kwaliteit en comfort gecombineerd met functionaliteit. De collectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, salontafels, eetkamerstoelen, eetkamertafels en poufs. In onze Leolux studio zult u de beleving van kleur en eigenzinnigheid ervaren maar vooral uw eigen zitoplossing. Leolux biedt vele opties om uw zitmeubel te personaliseren. Om  maximaal tegemoet te komen aan uw wensen biedt het Leolux progamma  een keur aan mogelijkheden, zoals een variabele hoogte of zit diepte. En al het karakteristieke wat Leolux  in haar zitmeubelen brengt  zult u ook vinden in het tafel progamma, veelzijdig, mooi en functioneel.


Mooi met een open karakter dat is de ideale combinatie van schoonheid..…dat is Leolux! 
 

Lees verder »

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com