010 - 204 01 00

Arco

Arco

De tafels, stoelen, kasten en banken van Arco kenmerken zich door een eigentijdse, sobere vormgeving met aandacht voor bijzondere detaillering. In onze showroom in Bleiswijk vindt u een ruime collectie van Arco meubelen.

Meer dan een eeuw vakmanschap en innovatie

Arco maakt al meer dan 100 jaar hoogwaardige meubelen voor privé- en openbaar gebruik. Arco producten zijn ontwikkeld met liefde, aandacht en passie voor het vak, en geproduceerd in Nederland op een vakkundige en innovatieve wijze.

Het product ten dienste van de gebruiker
De medewerkers van Arco staan voor hun product, maar vinden de gebruikers van Arco meubelen het belangrijkst. De producten dringen zich dan ook niet op. Het is aan de gebruiker om met Arco producten op zijn eigen manier invulling te geven aan zijn leven.  Arco staat dan ook niet voor koel en elitair design maar voor creaties op mensenmaat.

'Relatively serious'! 
Informaliteit en ruimte voor verrassing maken deel uit van de bedrijfsfilosofie van Arco.  “We zijn dagelijks uiterst serieus bezig met wat we doen maar houden wel van enige relativering en zin voor humor”.

Productie
Naast het uiterlijk van een meubel, zijn duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaalkeuze aspecten waaraan Arco grote waarde hecht. Gelet op het milieu, ziet Arco het als haar opdracht om middels een kritisch en zorgvuldig materiaalgebruik en gebruik makend van zowel moderne als ambachtelijke technieken een duurzaam en technisch hoogwaardig meubel te produceren.

Lees verder »
Sorteer op:
Sorteer op:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com