010 - 204 01 00

  • Novamobili-aboutwardrobes 2016 158-159
  • Novamobili-aboutwardrobes 2016 074b

Kasten op maat

Wilt u een kast op maat die zich onderscheidt en voldoet aan alle persoonlijke wensen? Dan bent u bij Van der Linde interieur aan het goede adres. Wij leveren hoogwaardige kasten in talloze uitvoeringen volledig op maat gemaakt uitgaande van uw beschikbare ruimte en uw wensen. Wij leveren inloopkasten, schuif- en draaideurkasten en wandvullende woonkamerkasten. Onze kastenspecialisten maen desgewenst voor u een 2D en 3D ontwerp van uw persoonlijke maatwerk kast. 

 

Een kast op maat is een echte ruimtewinner

Een kast op maat kan een ideale ruimtewinner zijn. U creëert bergruimte met een kamerhoge kast ongeveer 30% meer bergruimte als met een standaard linnenkast. Deze kast kan uitgevoerd worden met schuifdeuren of vouwdeuren.  Wat ons betreft verdient elk interieur een kast op maat, waarbij optimaal van de ruimte gebruik wordt gemaakt. Denk hierbij aan schuifdeuren voor een bestaand interieur of maatkasten onder een schuine hoek. Of, als de ruimte het toelaat, een prachtige inloopkast waarin u zich helemaal kunt uitleven.

Kasten in alle soorten en maten

Elke kast kan gecomplementeerd worden met een scala aan kast accessoires zoals broekenrekken, schoenenhouders, stropdassenrekken, manden, lades en specifieke verlichting. Kasten voor slaapkamer, inloopkasten, woonkamerkasten, kasten voor  werkkamer en kinderkamers worden op maat naar uw wensen en met onze ideeën gemaakt. Maar ook boekenkasten of kantoorkasten behoren tot onze maatwerk mogelijkheden.
Van der Linde Interieur levert kasten op maat waarbij onze eigen mensen de kast met u bespreken en ideëen geven. oo komen wij bij opmeten, maken wij de kast in eigen werkplaats en komen wij de kast bij u plaatsen. Van der Linde staat voor kwaliteit en een hoog service niveau. Wij leveren kasten van merken als onder andere Misura Emme, Ars Nova, Battistella en Nova Mobili.

Naast kasten op maat leveren wij ook deuren op maat, waarmee u een bestaande woning een totaal nieuw elan geeft.

Inspiratie

Laat u inspireren in onze ruime studio en laat u meenemen in een oase van ruimte. Onze adviseurs laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn. Wilt u een advies aan huis maak dan direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Schuifdeurkasten

Al jarenlang is Van der Linde Interieur op het gebied van schuifdeurkasten een begrip in de regio Rotterdam, Den Haag en Gouda. Een schuifdeurkast is een ideale oplossing voor uw ruimteprobleem. Deuren kunnen uitgevoerd worden in houtdessins, glas, lakglas, stof of spiegels. Elke kast wordt volledig op maat gemaakt en geassembleerd door onze eigen mensen. 

Afwijkende maten zijn geen probleem. Bijvoorbeeld een kast onder een schuin dak of in een schuine hoek. Wij bedenken het, meten het in en maken het voor u! Het ‘interieur’ van de schuifdeurkast moet ook bij u passen. Richt het in naar uw smaak. Veel ruimte voor hangers of juist veel liggers. Met of zonder verlichting en andere accessoires als broekenrekken, stropdassenhouders en schoenenrekken.

Tip! Omdat een maatwerk schuifdeurkast “vast" staat in uw woning wordt deze meegerekend tot de inboedel. De aanschaf hiervan is bijvoorbeeld mee te financieren met uw hypotheek, of mee te nemen in uw bouwdepot. Met het bijkomende belastingvoordeel kunt u dus enorm op uw kast besparen.  Voor meer informatie kunt u terecht bij uw hypotheekvertrekker.

Vouw- / Draaideurkasten
Een vouw – of draaideurkast heeft het voordeel dat je de deuren geheel open kunt zetten. Ook een vouw- of draaideurkast is maatwerk. De vouw-draaideurkasten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kunnen worden opgebouwd uit diverse materialen.

Inloopkasten
De trend van dit moment zijn zeker inloopkasten. want wie wil er nu niet oneindig veel ruimte.U zult versteld staan van wat u kunt met een inloopkast. Op maat te maken in iedere ruimte, als rechte kast of in een U- of L-vorm.
En dat maakt kiezen er niet altijd makkelijker op: kleuren, lades, dieptes en diktes van planken en staanders. Dan nog niet te spreken over de aankleding met verlichting, spiegels, stropdassenhouders, broekenrekken, schoenenrekken.
De voordelen van onze inloopkasten op een rijtje:

  • Keuze uit rijboringen of vooraf gekozen plankhoogtes
  • Groot assortiment van kastaccessoires
  • Verschillende diktes van de materialen
  • Geheel op maat
  • Advies aan huis
  • Verlichting met (sensor) mogelijk

De inloopkasten zijn prachtig af te sluiten met fraaie glazen schuifdeuren, geïntegreerde schuifdeuren, vouwdeuren of draaideuren. Kijk voor een indruk bij deuren op maat.

Kastaccessoires
Voor alles inloopkasten, schuifdeurkasten, vouwdeurkasten en draaideurkasten zijn er talloze accessoires om uw kast mee te vullen.
Dit is slechts een kleine greep uit de onze mogelijkheden.Kom langs voor meer informatie en advies op maat.

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com