010 - 204 01 00

  • VDL - Interieuradvies
  • VDL - Interieuradvies

Interieuradvies

Gratis interieuradvies

Wilt u vrijblijvend advies bij het inrichten van uw (nieuwe) huis, dan bent u bij ons meer dan welkom. Een gratis interieuradvies is bij ons in Bleiswijk vanzelfsprekend en onze interieuradviseurs helpen u graag bij het creëren van een interieur in uw eigen stijl. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op een ongedwongen manier genieten van prachtig designmeubilair in onze moderne showroom in Bleiswijk van ruim 1500m2 en gebruik maken van ons interieuradvies. U vindt in Bleiswijk ook een zeer ruime collectie van raambekleding en vloeren. Het uitgebreide assortiment bedden en kasten op maat maken het geheel compleet en zorgen ervoor dat wij u van een passend advies kunnen voorzien bij het inrichten van uw gehele huis.

Maak direct een afspraak voor een gratis persoonlijk interieuradvies.

Wat verstaan wij onder gratis interieuradvies?
Wij zien het inrichten van een huis als een vak, misschien zelfs wel als een kunst en onze ruime ervaring hierin delen wij graag met u. Wij proberen u met een persoonlijk interieuradvies net datgene te laten zien, waar u zelf niet zou zijn opgekomen. Bij ons treft u geen opdringerige verkopers aan, maar interieuradviseurs met passie voor hun vak. Wij willen graag een bijdrage leveren bij het inrichten van uw woning. Vandaar dat wij u graag een gratis advies voor uw interieur geven. Wilt u een uitgebreid advies met 2D en 3D uitvoeringen, bouwkundige begeleiding of een interieurarchitect die exclusief voor u werkt? Dan maken wij graag een afspraak hiervoor met een van onze interieurarchitecten. Zij gaan voor u aan de slag en de kosten die hieraan verbonden zijn worden in het eerste vrijblijvende gesprek met u besproken.

Wat kunt u verwachten?
Als u bij ons langskomt nemen wij alle tijd voor u. Bij een gratis interieuradvies helpen wij u bij zoeken naar nieuwe meubels, raamdecoratie, een geschikte vloer of geven wij u een kleuradvies op maat. Ook maken wij direct, indien gewenst, een kleine schets van uw ruimte. En komt u er bij ons in de showroom niet uit, dan komen wij graag bij u thuis langs om u een passend vrijblijvend advies te geven. Onze interieuradviseurs Peter van Wijk en Daniël Azzaro staan te springen om u met veel enthousiasme en creativiteit te ontvangen.

Wat hebben wij van u nodig?
Als u een afspraak maakt, is het belangrijk dat u foto’s, schetsen en een plattegrond met maten meebrengt. Bij een aanpassing in uw bestaande woning is het handig om kleurstalen van bijvoorbeeld uw gordijnen, vloer of wand mee te nemen, dit helpt mee bij het maken van de juiste keuzes. Op deze manier kunnen onze woonadviseurs u namelijk een perfect – vrijblijvend – interieuradvies geven met suggesties en/of schetsen waar u wat mee kunt.

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com