010 - 204 01 00

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn er al meer dan 50 jaar …... Een strak en tijdloos product en toe te passen in ieder interieur. De lichtinval is ideaal te regelen doordat de lamel kan kantelen.

Productvariaties
luxaflex kleuren1luxaflex structuren De horizontale jaloezie is in talloze variaties verkrijgbaar. Uiteraard is de maatvoering volledig aanpasbaar aan uw situatie, maar ook qua materiaal, kleur en afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Meest bekend is de aluminium jaloezie, maar ook de houten variant is de laatste jaren bijzonder populair. De lamellen van een horizontale jaloezie zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes van 16, 25, 50 en zelfs 70 mm. De hoeveelheid kleuren zijn vrijwel eindeloos, waarbij gekozen kan worden voor verschillende afwerkingen als hamerslag, tone in tone en meerkleurige patronen.

Toepassingen
Horizontale jaloezieën zijn toe te passen in verschillende situaties. Wanneer gebruik wordt gemaakt van spandraden die de lamellen geleiden, kan de horizontale jaloezie probleemloos worden toegepast op een draai- / kiepraam of een deur. De volledig aluminium jaloezie is bij uitstek toe te passen in vochtige ruimtes. Maar ook ramen met een speciale vorm zijn prachtig te bekleden met een horizontale jaloezie.

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u de vele mogelijkheden laten zien in onze uitgebreide raambekleding shop.

Luxaflex 16 mm Luxaflex 25 mm Luxaflex 35 mm Luxaflex 50 mm Luxaflex 70 mm
Luxaflex 16mm Luxaflex 25mm Luxaflex 35mm Luxaflex 50mm Luxaflex 70mm

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com