010 - 204 01 00

Pode Edit

Merk: Pode Design:Jet Dircks
Vanaf: € 1.830,00
Productinformatie
Afmetingen
Technische details

Pode Edit

De strakke designbank Edit, van Pode. Deze bank past werkelijk in ieder interieur. Van lekker nonchalant tot superstrak. De bank is comfortabel zodat je er lekker lui op kunt liggen maar heeft tegelijkertijd ook een actieve zit. Door de stoere bies en de aluminium pootjes krijgt deze bank zijn stoere looks. De Edit kan geleverd worden in twee hoogtes, 42cm en 44cm. 

Als de bank in leer geleverd wordt, bevat de stoffering naden. In stof wordt de bank geheel naadloos gestoffeerd. Uiteraard is de bank opgebouwd met het Q-frame. De Edit is ook leverbaar als hoekbank, de Insert

Kwaliteit
Waarom zit die leuke Pode stoel of bank nou zo lekker? Dat komt door de kwaliteit van het binnenwerk: het schuim, de vering en de constructie met echte houtverbindingen. Bij Pode kiezen we voor een topconstructie. Wij noemen het een Q-frame, gemaakt door de specialisten van Leolux. De expertise van Nederlands grootste designmaker garandeert een perfect frame. De basis voor jarenlang comfortabel zitten, zonder piepen, kraken of scheuren.

Wat maakt het Q-frame onderscheidend?
Daarvoor is een aantal factoren van belang. De Q-frame romp is niet zomaar een romp. Het wordt met uiterste zorg voor jou gemaakt en bestaat uit verschillende elementen die allemaal even belangrijk zijn.

Bekleding
De Edit is verkrijgbaar in alle Pode stoffen. De verschillende onderdelen van de bank worden apart van elkaar gestoffeerd, hierdoor blijft jouw bank altijd strak.

Pootjes
Vanaf nu kunt u kiezen uit de poot Needle en poot Basiq. Beide poten zijn als optie verkrijgbaar, dus zonder meerprijs!

De Edit is leverbaar als:

  • Love- seat   143cm breed 
  • 2,5-zits         183cm breed 
  • 3-zits             213cm breed
  • 3,5-zits          243cm breed
  • Poef               52x82cm

De totale hoogte is 77cm en de zithoogte is standaard 42cm en kan eventueel verhoogd worden naar 44cm.

pode_edit_loveseat.pngpode_edit_2,5zits.pngpode_edit_3_zits.pngpode_edit_3,5zits.pngpode_edit_poef.png


Alcamo

Alcamo 199 Grey
Grey
  Alcamo 299 Taupe
Taupe
  Alcamo 999 Silver
Silver
               

[Alcamo] De stof Alcamo is een stoere vast geweven stof, in gemêleerde kleuren. De geselecteerde kleuren zijn toepasbaar in vrijwel ieder interieur. Alcamo bestaat uit verschillende natuurlijk en synthetische stoffen en is daardoor niet kreukgevoelig en zeer kleurvast.
Coll

Coll 09
Coll 09
  Coll 10
Coll 10
  Coll 18
Coll 18
  Coll 28
Coll 28
  Coll 44
Coll 44
  Coll 60
Coll 60
  Coll 78
Coll 78
Coll 89
Coll 89
                       


[Coll] Een gemêleerde stof met een stevige en aangename "touch". Deze Pode stof is geheel geweven uit het Trevira CS. Een hoogtechnologisch product met heel sterke gebruikseigenschappen. Ze maken de stof Col extra brandveilig en gemakkelijk te onderhouden.
Divina

Divina 384
Divina 384
                       

[Divina] De Divina stoffen bestaan 100% uit wol. Wol is een sterke stof. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik. Verkrijgbaar als Divina (effen kleuren) en Divina Melange (gemêleerde kleuren)
Divina Melange

Divina Melange 120
Divina Melange 120
  Divina Melange 170
Divina Melange 170
  Divina Melange 180
Divina Melange 180
  Divina Melange 220
Divina Melange 220
  Divina Melange 421
Divina Melange 421
  Divina Melange 681
Divina Melange 681
   

[Divina Melange] De Divina stoffen bestaan 100% uit wol. Wol is een sterke stof. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast is het ook nog eens zeer duurzaam in gebruik. Verkrijgbaar als Divina (effen kleuren) en Divina Melange (gemêleerde kleuren)
Genova

Genova Dark Grey
Dark Grey
  Genova Grey
Grey
                   

[Genova] De gemêleerde stoffen van Genova bestaan grotendeels uit katoen, en wordt bijgestaan door wol en enkele van de beste synthetische materialen. De stof is zeer kleurecht en goed vochtabsorberend. Doordat de stof grof geweven is, geeft Genova ieder Pode meubel een stoere look mee.
Monza

Monza Dark Grey
Dark Grey
  Monza Taupe
Taupe
  Monza Light Blue
Light Blue
  Monza Indigo
Indigo
  Monza Red
Red
  Monza Dark Red
Dark Red
  Monza Light Grey
Light Grey

[Monza] heeft de warme aanraking van wol. Door de toevoeging van viscose heeft deze stof echter ook heel prettige gebruikseigenschappen. Zo is Monza van Pode sterk, slijt- en kleurvast. Met een subtiele diagonale toon-in-toon streep voor speelse en kleurrijke keuzes.
Padova

Padova Dark Grey
Dark Grey
                       

[Padova] is een mooie stof met een linnen uitstraling. Deze Pode stof heeft een zachte vriendelijke touch. Door de verwerking van linnen is de stof zeer soepel en vormt hij zich ook als zodanig om ieder Pode meubel. Het kreuken waar linnen zo bekend om staat wordt voorkomen door de toevoeging van enkele synthetische vezels aan deze prachtige stof.
Salerno

Salerno Cream
Cream
                       

[Salerno] De gemêleerde stoffen van Salerno zijn grof, maar compact geweven. Daardoor krijgt de stof een robuuste look. De stof is een combinatie van zowel natuurlijke als synthetische vezels. Deze stoere stof is een aanwinst voor ieder Pode meubel.
Steelcut Trio

Steelcut Trio 213
213
  Steelcut Trio 253
213
  Steelcut Trio 453
453
  Steelcut Trio 533
533
  Steelcut Trio 683
683
  Steelcut Trio 733
733
  Steelcut Trio 883
883

[Steelcut Trio] De stof Steelcut trio heeft een uitstraling die je niet direct verwacht van een wollen stof. De voor 90% wollen stof heeft namelijk niet de touch van wol. De gemêleerde kleurstelling maken deze stof toepasbaar in vele interieurs. Door de toevoeging van nylon ontstaat er een zeer spannende uitstraling van deze super sterke stof! De natuurlijke vuilafstoting die wol als eigenschap heeft zorgt er ook nog eens voor dat de Steelcut Trio een zeer goede afweer tegen vlekken heeft.
Taranto

Taranto Taupe
Taupe
  Taranto Off White
Off White
  Taranto Black
Black
  Taranto Light Grey
Light Grey
  Taranto Camel
Camel
       

[Taranto] is een stoere geweven stof met een natuurlijke uitstraling. Taranto is mede opgebouwd uit de sterke plantaardige vezel linnen. Door de toevoeging van katoen en viscose is de stof zeer vormvast en goed vochtabsorberend. Zelfs bij hoge tempraturen voelt deze stof lekker koel aan. De aardetinten kleuren van de Taranto stoffen kunnen worden toegepast in ieder interieur.
Terni

Terni Grey
Grey
  Terni Dark Grey
Dark Grey
  Terni Turquoise
Turquoise
  Terni Deep Purple
Deep Purple
  Terni Red
Red
       

[Terni] een zeer gebruiksvriendelijke stof met een kleine ruit en een vriendelijke uitstraling. Deze Pode stof is zeer slijtvast en kleurecht en leverbaar in twee grijze en een aantal zomerfrisse tinten. Bijzonder geschikt om lekker te leven, dus helemaal Pode.
Tonica

Tonica 131
131
  Tonica 182
182
  Tonica 192
192
  Tonica 411
411
  Tonica 511
511
  Tonica 611
611
   

[Tonica] Nog een 100% wollen stof in de collectie van Pode, stof Tonica van Kvadrat®. In tegenstelling tot Divina (Melange) heeft deze stof een zichtbare weefdraad. Hierdoor krijgt de geweven wol een zichtbaar patroon. Doordat wollen stoffen voorzien zijn van een natuurlijke vuilafstoting, hebben zij een zeer goede afweer tegen vlekken. Daarnaast heeft wol een zeer hoge rekbaarheid en slijtvastheid waardoor zij ook nog eens zeer duurzaam in gebruik is.
Trapani

Trapani Cream
Cream
  Trapani Grey
Grey
                   

[Trapani] oogt stoer, maar is verrassend zacht! Deze stof is met zijn jeansachtige uitstraling een stoere speelse ogende stof. Trapani is mede opgebouwd uit de sterke plantaardige vezel linnen. Door de toevoeging van katoen en linnen is de stof zeer vormvast en goed vochtabsorberend. De hoge kleurechtheid en slijtweerstand maken deze stof tot een ware verrijking voor ieder interieur.
Treviso

Treviso Black
Black
  Treviso Deep Black
Deep Black
  Treviso Dark Grey
Dark Grey
  Treviso Grey
Grey
           

[Treviso] stoffen hebben een stoere en robuuste look. Treviso is een zeer grof geweven stof, met gemêleerde kleuren. Deze Pode stof is een samenspel van natuurlijke materialen en de beste synthetische stoffen. De gebruikte synthetische materialen zijn niet kreukgevoelig en zorgen voor een hoge slijtweerstand en kleurechtheid.
Vilano

Vilano 04-18
04-18
  Vilano 22-31
22-31
  Vilano 24-11
24-11
  Vilano 29-13
29-13
  Vilano 37-89
37-89
  Vilano 45-58
45-58
   

[Vilano] De populaire stoffen van Vilano bestaan uit 90% wol. De stof is zeer dicht geweven, waardoor het een egale look heeft. Deze sterke en rekbare stof is zeer duurzaam in gebruik. Tevens is wol voorzien van een natuurlijke vuilafstoting waardoor zij een zeer goede afweer heeft tegen vlekken.Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com