010 - 204 01 00

Fauve

Merk: Indera
Vanaf: € 2.630,00
Productinformatie
Technische details

Met Fauve brengt Indera een verrassend en tijdloos modulair sofasysteem met ultiem zitcomfort. De Nederlandse ontwerper René Holten creëerde een mooi contrast tussen een strak gestoffeerd buitengedeelte en nonchalante, los gestoffeerde kussens voor het zitgedeelte.

Detaillering is daarbij van het grootste belang. Dat ziet u o.a. in de slanke armleuning die vloeiend uit het onderstel loopt en het verfijnde aluminium onderstel dat de sofa een elegant, bijna zwevend optisch effect geeft. Hierdoor oogt het geheel, ondanks de royale omvang, erg licht en luchtig.

Fauve is dankzij de flexibele arm- en zitmodules eindeloos schakelbaar. Via comfortabele hoek- en ‘longchair’ elementen creëer je je eigen perfecte sofaconfiguratie. Deze modulariteit loopt verder via mooie massief eiken of marmeren tafelbladen in diverse afmetingen, die in de sofa geïntegreerd kunnen worden. Maar ook als losse bijpassende salontafels geplaatst kunnen worden.

Kortom, Fauve is een stijlvolle en strakke eyecatcher in je interieur maar tegelijk ook gewoon een zalige, lekker luie bank.

Ondervering: Elastische band

Kussens: Natuurlijke donsveren - Latex - Unico

Onderstel: Metaal poederlak

Rugkussens: verkrijgbaar in 2 hoogtes

Poothoogte: 23 cm of 26 cm

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com