010 - 204 01 00

Zitbanken

Een zitbank is het meest bepalende meubel in uw woonkamer. Met de designbanken van Van der Linde Interieur geeft u de juiste sfeer aan uw interieur!

De woonkamer is het middelpunt van uw interieur, uw bank is het meest gebruikte en opvallendste zitmeubel in uw woonkamer. Van der Linde Interieur is de specialist op het gebied van zitbanken en fauteuils. Met een veelzijdige en onderscheidende collectie banken in modern design van o.a. de merken Pode,Leolux, Montis,  en Gelderland biedt Van der Linde Interieur de zit oplossing die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een design hoekbank voor in de woonkamer, inclusief bijpassende fauteuils of naar een comfortabele loungebank in stof of leer.

Door de veelzijdigheid op het gebied van de modellen en mogelijkheden van onze zitbanken kunnen wij uw persoonlijke smaak vertalen naar een zit oplossing die in harmonie is met uw persoonlijke behoeften.

Wij nodigen u van harte uit in onze moderne showroom om kennis te komen maken met onze grote collectie moderne zitbanken.

Sorteer op:
Sorteer op:

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com