010 - 204 01 00

Pode Chat fauteuil

Merk: Pode Design:Norbert Beck
€ 1.425,00
Productinformatie
Afmetingen

Pode Chat fauteuil

Chat is een eigenwijze fauteuil voor eigenwijze klanten. Waarom? Door de manier van stofferen met een stoere bies en de rug die aan de binnenzijde helemaal rond is en naadloos overgaat in de armleuningen. Dit maakt de Chat een echte designbank. De rug is laag maar de Chat heeft een fantastisch zitcomfort. Mede door het bekende Q-frame van Leolux. Uiteraard is er naast de pode Chat ook een Pode Chat bank verkrijgbaar.

Q-frame
Zitten zonder zorgen, door het Q-frame van Leolux

Een mooie buitenkant is bij een designbank, net als bij mensen, maar heel betrekkelijk. Het is de binnenkant die ervoor zorgt dat je over een paar jaar nog steeds van je meubel geniet. Daarom zijn onze banken van binnen zeker zo mooi als van buiten.

Kwaliteit
Waarom zit die leuke Pode stoel of bank nou zo lekker? Dat komt door de kwaliteit van het binnenwerk: het schuim, de vering en de constructie met echte houtverbindingen. Bij Pode kiezen we voor een topconstructie. Wij noemen het een Q-frame, gemaakt door de specialisten van Leolux. De expertise van Nederlands grootste designmaker garandeert een perfect frame. De basis voor jarenlang comfortabel zitten, zonder piepen, kraken of scheuren.


Wat maakt het Q-frame onderscheidend?
Daarvoor is een aantal factoren van belang. De Q-frame romp is niet zomaar een romp. Het wordt met uiterste zorg voor jou gemaakt en bestaat uit verschillende elementen die allemaal even belangrijk zijn.

Bekleding
De Chat is verkrijgbaar in alle Pode stoffen. Niet leverbaar in leer. Klik hier technische details voor de stoffencollectie.

Stoffering
Verschillende onderdelen van de bank worden apart van elkaar gestoffeerd. Sinds 1 juli 2014 is de Chat tegen meerprijs leverbaar met een (afwijkende) bies uit de Pode (merk)stoffen- en leercollectie.

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com