010 - 204 01 00

Montis Chaplin

Merk: Montis Design:Gerard van den Berg
Vanaf: € 826,00
Productinformatie
Afmetingen
Downloads

Montis Chaplin

Het idee van de Montis Chaplin ontstond toen Gerard van den Berg zijn jas ergens over een stoel heen legde. De Chaplin is als een gewatteerde jas gedrapeerd over het frame en wordt opgesloten door ritsen. De eetkamerstoel heeft een ultiem zitcomfort en wordt daardoor door veel mensen zeer gewaardeerd. Heerlijk natafelen of een goed gesprek aan een vergadertafel. De Chaplin is leverbaar op een onderstoel met vaste doppen of met wielen. Ideaal op een gladde vloer of in een werkruimte.

Flex-mechanisme

De Chaplin kan eventueel uitgevoerd worden tegen een meerprijs met een flexibele rug. Dit flex-mechanisme zorgt ervoor dat de rug traploos verstelbaar is voor een nog groter zitcomfort.

Kuip

De kuip van de Chaplin is gemaakt door het frame te voorzien van een voorgeschuimde vorm. Hierdoor behoudt de Chaplin altijd zijn grote zitcomfort. De hoes zit los om het voorgeschuimde frame heen en kan eventueel dus later vervangen worden voor een nieuwe hoes.

Bekleding

De hoes kan zowel in stof als in leer geleverd worden. In onze showroom laten wij u graag de grote collectie stoffen en leersoorten zien. De Chaplin eetkamerstoel is te zien in onze showroom.

 

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com