010 - 204 01 00

Designmeubels

Een verfijnde collectie designmeubelen waaronder banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen zijn in onze showroom op een bijzondere manier gepresenteerd. Elk designmeubel is op elkaar afgestemd in mooie stoffen, leer en allerlei houtsoorten. Topdesign voor uw huis met merken als Leolux, Montis, Gelderland, Label en PODE by Leolux. Kom sfeerproeven in onze showroom in Bleiswijk en laat u inspireren! 

Bij de aankoop van een design meubel staan onze interieurarchitecten en interieuradviseurs u graag terzijde gaan met een persoonlijk en eerlijk interieuradvies. Desgewenst visualiseren onze adviseurs de meubelen in 3D in uw interieur. Onze collectie designmeubelen kenmerken zich stuk voor stuk door hun kwaliteit en moderne vormgeving in combinatie met hoogwaardige materialen. Vaak ontworpen door bekende meubelontwerpers zoals Gijs Papavoine, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Henk Vos, Jan des Bouvrie, Axel Enthoven en Hugo de Ruiter.

Kies hieronder een categorie en laat u inspireren of kom vrijblijvend langs om te genieten van onze ruime collectie design meubels in een ongedwongen ambiance.

Van der Linde Interieur, experts in interieur!

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy beleid   |   Realisatie: Cosly.com