010 - 204 01 00

  • Van der linde interieur - binnenhuisarchitectuur 1
  • Van der linde interieur - binnenhuisarchitectuur 2
  • Van der linde interieur - binnenhuisarchitectuur 3

Binnenhuisarchitectuur

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect (ofwel een interieurarchitect) in de regio Rotterdam om u te adviseren om op een originele en creatieve wijze richting te geven aan uw interieur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze binnenhuisarchitecten in Bleiswijk ontwerpen interieurs, waarin uw persoonlijkheid is verweven. Uw ideeën en wensen, leefgewoontes en routines worden vertaald naar een stijlvol interieur, waarin u perfect kunt leven, waarin alles klopt en vanzelfsprekend lijkt te zijn.

Uw eerste vrijblijvende bezoek aan onze winkel gaat u in gesprek met onze interieurarchitect. Hierbij wordt een inventarisatie gemaakt van uw wensen en deze worden omgezet naar een compleet interieurontwerp, waarin de ruimte, materialen, kleuren, stijlelementen en meubelen naadloos aansluiten op uw wensen.

Interieurontwerp
Een interieurontwerp wordt visueel voor u weergegeven, voor u op maat getekend door onze binnenhuisarchitect. Nadat uw wensen besproken zijn, wordt het budget bepaalt dat nodig is om aan uw wensen te voldoen. U bent uiteindelijk degene die bepaalt hoever u wilt dat onze binnenhuisarchitecten gaan.

Waarom een binnenhuisarchitect?
Tegenwoordig lijkt iedereen zich specialist te noemen op het gebied van interieurs. Termen als interieurontwerper, interieurstylist, interieuradviseur en binnenhuisarchitect lijken haast willekeurig door elkaar gebruikt te worden. Toch is er een wezenlijk verschil. Een binnenhuisarchitect (of ook wel interieurarchitect) is een beschermde titel die alleen verkregen wordt door het volgen van een specifieke opleiding en door inschrijving in het Architectenregister. Daarentegen zijn alle andere titels niet beschermd en kan feitelijk iedereen zich interieurontwerper, adviseur of stylist noemen.

Wilt u dus een professioneel advies, zorg dan dat u in zee gaat met een goede binnenhuisarchitect. Ook op bouwkundig niveau zijn onze binnenhuisarchitecten goed opgeleid, waardoor met een gerust hart ook een volledige verbouwing aan ons kunt overlaten, desgewenst in nauwe samenwerking met uw eigen architect. Wij werken altijd samen met betrouwbare partners waar wij 100% achter staan.

Is een binnenhuisarchitect duur?
Gebruik maken van een binnenhuisarchitect kan duur zijn, maar dat hoeft zeker niet. Wij werken op een simpele manier. U maakt bij ons een afspraak waarin wij alle wensen bespreken. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een maatwerk advies uitbrengen, uiteraard na uw goedkeuring. In dit gesprek zullen wij de kosten met u bespreken. Deze kosten kunnen eventueel weer vervallen indien u tot uitvoering overgaat van het plan door Van der Linde Interieur. Maar u kunt ook bij ons terecht voor alleen een plan, de kosten hiervan worden dan vooraf bepaald aan de hand van uw wensenlijst. Zo komt u dus nooit voor verassingen te staan.

De basis van uw interieur begint bij een creatief ontwerp. Van der Linde Interieur in bleiswijk heeft alles in huis voor oplossingen in uw eigen stijl.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com