010 - 204 01 00

  • Luxaflex hor - van der linde interieur

De zomertijd is ingegaan, de warme dagen komen er weer aan. Dan wilt u natuurlijk graag de ramen en deuren openzetten, om het mooie weer te verwelkomen en de frisse lucht naar binnen te laten. Helaas brengt die frisse lucht vaak ongenodigde gasten met zich mee.. Met een hor kunt u uw huis optimaal ventileren zonder dat er ongewenste gasten binnen komen. Horren zijn er in verschillende soorten en kunnen op maat gemaakt worden. Voor elk raam is er dan ook een geschikte hor.

 

Voor ramen met een kleine kozijndiepte is de vaste hor uitermate geschikt. De hor kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. De rolhor is er in diverse uitvoeringen en geschikt voor vrijwel alle ramen, in het bijzonder dakramen. Zelfs voor de draaikiepramen is er een geschikte hor, de inzethor. Deze hor kan zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. De inzetrolhor combineert de gemakken van een inzethor en een rolhor. De hor kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Voor deuren zijn er natuurlijk ook twee geschikte horren, de plissé hordeur en de rolhordeur. De plissé hordeur wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan ook in elke gewenste stand blijven staan. De ondergeleider voor deze plissé hordeur is slecht 3 mm, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft. De rolhordeur wordt windvast opgesloten door een sterke constructie en is uitermate geschikt voor grotere oppervlaktes.

Luxaflex heeft ook horren met Poll-tex gaas, dit soort gaas houdt ook pollen tegen. Voor de mensen die last hebben van hooikorts is dit de ideale oplossing. U kunt zonder problemen ramen en deuren openzetten zonder dat u last krijgt van hooikoorts en ongewenste gasten. Het gaas is toepasbaar in hordeuren, rolhorren en inzethorren.

Zo is er dus voor elk raam een geschikte hor. Wilt u graag meer informatie en mogelijkheden over horren, kom vrijblijvend langs in onze showroom. Hier laten wij u graag de mogelijkheden aan zien.

Van der Linde Interieur BV   |   Copyright © 2007-2017   |   Privacy policy   |   Realisatie: Cosly.com